Aandelen Forums


aandelen.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Aandelen Forums
Aandeelhoudersforum.nl
Aandeelhoudersforum.nl, het discussieforum voor aandeelhouders
http://www.aandeelhoudersforum.nl/

Beurs.nl Forum
Beurs.nl Forum
http://forum.beurs.nl/

Beurscafé Van Blikopdebeurs
Beurscafé Van Blikopdebeurs
http://www.blikopdebeurs.com/forums

Beurskings
Forum over beurs, beleggen, economie en wat verder ter tafel komt.
http://www.beurskings.nl/

Europinie
Europinie
http://www.europinie.nl/

Robinia Gold Failliet
Robinia Gold Failliet
http://www.consumentenbond.nl/forum/showthread.php?t=167

Gerelateerd
 • Dit aandeel verdubbelde in waarde
  Met een stijging van 100% in 2014 is het aandeel Ion Beam Applications (IBA) met afstand de sterkste stijger in mijn portefeuille geweest. Kunnen de aandelen nogmaals verdubbelen in waarde? Op de korte termijn natuurlijk niet, maar op de huidige koers van ?13,90 denk ik dat er nog ruim voldoende opwaarts potentieel in IBA zit.
 • Van der Kallen hoeft bemiddelaars verkoop ADO-aandelen nie..
  Mark van der Kallen, de oud-eigenaar van ADO Den Haag, hoeft geen vergoeding te betalen aan Floris de Bruijn en Chun Li voor de bemiddeling in de verkoop van ADO-aandelen aan het Chinese bedrijf United Vansen. Dat heeft de kortgedingrechter in Den Haag donderdag bepaald. Volgens de rechter vond de betaling en de levering van de aandelen later dan de afgesproken deadline plaats, waardoor het recht op een vergoeding van tien procent van de koopprijs kwam te vervallen. De Bruijn en Chun Li hadden het kortgeding aangespannen omdat zij meenden recht te hebben op zo?n 700.000 euro voor hun bemiddelende rol bij de overname. De rechter oordeelde dat partijen waren overeengekomen dat de vergoeding alleen verschuldigd was indien de betaling en levering van ADO-aandelen tussen de toenmalige eigenaren en United Vansen vóór 31 oktober 2014 zou plaatsvinden. De Bruijn en Chun Li wezen eerder een schikkingsvoorstel van Van der Kallen van 200.000 euro af.
 • ASML-topman casht ?2,2 miljoen na verkoop aandelen
  Peter Wennink, topman bij chipmachinefabrikant ASML, heeft voor meer dan ?2,2 miljoen aandelen ASML van de hand gedaan. Ook andere bestuurders verminderden hun aandelenbelang in het bedrijf uit Veldhoven.
 • Cyber security aandelen blijven stijgen
  De afgelopen maand was een opvallend gegeven zichtbaar bij cyber security-aandelen; veel van deze aandelen bleven in koers stijgen, ook toen de beurzen gas terugnamen. Daarmee is cyber security echt een witte raaf op de beurs. Die koersstijging vind ik eigenlijk best begrijpelijk. Want bijna iedere dag is er in de media wel nieuws over cyber criminaliteit.
 • Ahold begint inkoopprogramma aandelen
  AMSTERDAM (Dow Jones)--Koninklijke Ahold nv (AH.AE) begint maandag met de inkoop van eigen aandelen en wil in de kom...
 • Er staan 6 links op deze pagina.
  Privacybeleid